Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ!(Αναμόρφωση αύλειου χώρου)

"Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα,
ζωγράφισε τον παράδεισο
και μπες μέσα.."
(Ν.Καζαντζάκης)


Με κοινό όραμα για ένα σχολείο γεμάτο χρώματα, όπου οι μαθητές θα χαίρονται να έρχονται, οι Σύλλογοι Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου πρότειναν την ιδέα, μαθητές και γονείς την αγκάλιασαν με ενθουσιασμό και δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα!

Προμηθευτήκαμε πινέλα και χρώματα, εξοπλιστήκαμε με θετική, δημιουργική διάθεση και ξεκινήσαμε τις εργασίες, προκειμένου να αναμορφώσουμε τους εξωτερικούς χώρους του σχολείου μας.

Διαλέξαμε θέματα από λογοτεχνικά βιβλία, που διαβάσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, φορέσαμε το πιο καλλιτεχνικό μας χαμόγελο και στρωθήκαμε στη δουλειά...

 
 

Αρωγοί της προσπάθειας των παιδιών στάθηκαν οι γονείς τους, οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου και συμμετείχαν στη δράση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,Γ.Μελαχροινάκη, για την προετοιμασία των τοίχων για το βάψιμο, καθώς και τους κυρίους Ν.Πατσή και E.Κορέντη, για την προμήθεια και την τοποθέτηση των διακοσμητικών παλετών, όπως επίσης και κάθε γονέα/κηδεμόνα που συνεισέφερε σε υλικά(γλάστρες, πινέλα, χρώματα, κλπ).
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και στις μαμάδες(Αλ.Κουμανιτσιώτη, Λ.Κρίτσαλου, Δ.Πατσή, Ν.Σαλπαδήμου),που αφιέρωσαν τον χρόνο τους και με πολλή διάθεση και μεράκι έσπευσαν να μας βοηθήσουν και μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο και την επιμονή τους στη λεπτομέρεια!



 

Μικροί και μεγάλοι μαθητές, δασκάλες και γονείς, δούλεψαν ακούραστα, ομαδικά και συντονισμένα...

 


Νιώσαμε όλοι εξαιρετικά υπερήφανοι μόλις αντικρύσαμε το τελικό αποτέλεσμα!!
 


 

 

 
Οι μικροί "ζωγράφοι"-μαθητές μας αξίζουν,
χωρίς αμφιβολία,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 

 


2 σχόλια:

  1. You must all be so very proud of your efforts. It is so lovely to see local people working together for the good of the community, especially at this end of the island where there is a smaller pool of helpers to draw from. Well done to all of you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή